Фармацевтичната компания Pfizer ще провери внимателно данните за появата на

...
Фармацевтичната компания Pfizer ще провери внимателно данните за появата на
Коментари Харесай

Много лоши новини за ваксината на Pfizer, появиха се странични ефекти от медикамента

Фармацевтичната компания Pfizer ще ревизира деликатно данните за появяването на тежка алергична реакция при медицински служащ в американския щат Аляска към имунизацията против ковид, създадена от нея в партньорство с немската BioNTech, предават международните информационни организации.

"Ние не разполагаме с всички детайлности от отчета от Аляска за евентуално тежка алергична реакция, само че интензивно си взаимодействаме с държавните медицински управляващи ", сподели компанията.

"Ще следим от близко всички известия за тежки алергични реакции след използването на имунизацията и, в случай че е належащо, ще актуализираме листата с противопоказания. Инструкциите за приложимост включват ясни предизвестия и защитни ограничения, които би трябвало да се вземат поради. " прибавиха от компанията.

Британските медицински управляващи посъветваха хората, склонни към алергии, да се въздържат от имунизация против новия ковид с Pfizer и BioNTech.

Двама пациенти, ваксинирали се на 8 декември, са развили алергична реакция.

В началото на декември Англия стана първата западна страна, която утвърди ваксина против ковид. Последваха Канада, Съединени американски щати и други страни.

България също е измежду страните, закупили дози.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР