Фантастико в Драгалевци се опитва да се прави на това,

...
Фантастико в Драгалевци се опитва да се прави на това,
Коментари Харесай

НЕ! Фантастико Драгалевци: ужасяващо обслужване

Фантастико в Драгалевци се о питва да се прави на това, което в миналото беше Елемаг. Или по-правилно е да се каже – бяха магазините от веригата Елемаг, тъй като те имаха обединен и в действителност по-висок стандарт , освен по-солени цени. Опитва се, само че не се получава.

 

След като бойкотирахме веригата Фантастико повече от 10 година поради вкиснат ориз със зеленчуци, платен от топлата витрина на магазина в Студентския град , направихме втори опит, тъй като чуваме, че в този момент марката би пораснал и бил " напълно друго нещо ”.

Първо, в продължение на минути на топлата витрина, макар съществуването на 3 продавачки, единствено една от които заета, очевидно прозирахме, тъй като по този начин и не ни обърнаха внимание.

После, освен, че ни гледаха неприятно, до момента в който ни слагаха храна, чието качество се оказа, хм, невисоко, ами и ни се поскараха. Пък след това, за какво ли и без поискване, се извиняваха.

Накрая, на касата настана такава каша с пресмятането на обикновени покупки, допускане на към този момент минал клиент, тъй като се пресетил нещо, та решил да си поговори още няколко минути със служителката, още веднъж се почувствахме транспарантни.

Да разясняваме и останалите артикули, които купихме – банани и ягоди на много по-високи цени от другите вериги, поиздъхнали в същността си, макар поизлъскания външен тип.

 

Накрая, някоя дума за смехотворния церемониал на клиентите – в огромната си част столичани допълнително, които се разхождат из този магазин, пременени и наперени, като че ли крачат по Фобур Сен Оноре с покупки Ермес, не с промоционална тоалетна хартия в ръка, или по виа делла Спига с пакет от Долче и Габана, а не из този червен супермаркет със скъпоценно олио в количката. А по какъв начин приказват?! По-добре да не чувате. Панаир на сутетата. Или по-скоро на простотата...

 

 Наталия Каменова

 

 
Източник: 18min.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР