Фантастичното представяне на Кевин Дюрант в третия мач от финалите

...
Фантастичното представяне на Кевин Дюрант в третия мач от финалите
Коментари Харесай

ЛеБрон: Само в Портланд не разбраха, че Дюрант ще бъде велик

Фантастичното показване на Кевин Дюрант в третия мач от финалите на НБА не стопира да е съществена тематика в медийното пространство. Крилото на Голдън Стейт вкара 43 точки, с цел да помогне на своя тим да дръпне с 3-0 против Кливланд, а преди четвъртия мач получи сериозна доза похвали от ЛеБрон Джеймс.

Джеймс назова Дюрант “един от най-хубавите играчи, против които е играл и един от най-хубавите, които в миналото са стигали до НБА”. Лидерът на Кавалиърс обаче не спря и добави, че още от първите дни на Кей Ди в Лигата е било ясно, че той е предопределен да бъде популярен.

“Още когато бе определен в Драфта към този момент беше ясно, че ще бъде популярен. Имам поради, че всички знаеха това… с изключение на Портланд”, пошегува се ЛеБрон, намеквайки за това, че Блейзърс взеха Грег Одън под №1 в Драфта през 2007 година, а Сиатъл прибра Кей Ди с втория избор.

" Everybody knew that besides... Portland. "

LeBron had some big things to say on KD.#NBAFinals pic.twitter.com/2v3AsALcF3
— NBA TV (@NBATV) June 7, 2018
В следствие ЛеБрон въпреки всичко се извини на Блейзърс и добави, че е очаквал множеството му срещи с Дюрант в плейофите да са против Оклахома Сити, а не Голдън Стейт.

Четвъртият заключителен мач сред Кавалиърс и Уориърс е тази нощ.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР