Фантастичната според мнозина Лана Дел Рей представи първия cингъл oт

...
Фантастичната според мнозина Лана Дел Рей представи първия cингъл oт
Коментари Харесай

Новата страст на Лана Дел Рей

Фантастичната съгласно мнозина Лана Дел Рей показа първия cингъл oт cвoя прeдcтoящ aлбум Сhеmtrаils оvеr thе соuntry сlub - " Lеt mе lоvе yоu likе а wоmаn ".
 Лана дел Рей възпя сластния продуцент
Лана дел Рей възпя сластния продуцент

Певицата и Харви Уейнстейн са имали връзка

Още напролет певицата разкри заглавието на новата порция музика от нея, както и това, че премиерата би трябвало да е на 5 септември. Но не всеки път всичко върви по проект.

Въпреки че албумът към момента не е реалност, още при започване на септември изпълнителката разгласява в Instagram видео от снимачната площадка на нов видеоклип и разгласи, че последният й сингъл е продължение на предходния албум Norman Fucking Rockwell, който излезе предходната година.

на Сеп 1, 2020 в 12:46 PDT

Освен с музика обаче, в последните месеци Лана се занимава интензивно и с лирика. В началото на октомври тя дебютира и като създател с книгата си Violet Bent Backwards Over the Grass. Аудиоверсия на стихосбирката пък излезе още през юли.

на Окт 19, 2020 в 12:34 PDT

Междувременно Дел Рей работи и по втората си книга - Behind the Iron Gates - Insights From an Institution, чиято премиера е планувана за март 2021 година, написа Rolling Stone.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР