Фантастична, но въпреки това най-истинска история, се случи с котарака

...
Фантастична, но въпреки това най-истинска история, се случи с котарака
Коментари Харесай

Твърде дебела котка не беше допусната в салона на самолета и я пратиха в бизнес класа

Фантастична, само че все пак най-истинска история, се случи с котарака Виктор, който дружно с господаря си Михаил Галкин отлетя от Рига за родния му Владивосток през Москва. Първата част от полета Рига-Москва беше естествена: записана, качеване на борда, полет. Вярно, че Виктор имаше сложен полет, дрога, стискаше уши и прочие Може би го измъчвали неприятни опасения?

В Москва обаче, по време на пехвърлянето в Шереметиево, чиновниците поискали да претеглят котката на ветеринарен надзор.

„ Контролното претегляне сподели, че животното тежи прекалено много повече от 10 кг, с цел да може да пътува в салона. След което служителката тържествено оповестила, че котката е отравила в багажното. На всички опити да се изясни, че котката няма да издържи 8 часа в багажното жива и ще има кошмари за това до края на живота си, тя отговори, че има правила и няма да поема отговорност поради 2-та непотребни кг на Виктор, " разказа злополуките с котката на страницата си във Facebook Галкин. В резултат на това Михаил трябвало да съобщи билета си.

Той почнал да търси трудно излаз и го намерил - да провежда замяна. С помощта на обществените мрежи открих мини Виктор с другар - очарователна котка Фийби, която тежеше толкоз, колкото изисква Аерофлот. Но породи и различен проблем - с билетите. Галкин го завел в бизнес класа.

На другия ден Михаил с добре охранения Виктор, пристигнали на летището. Операцията по заместването била сполучлива: кантарът посочил задоволително тегло. След като се регистрирла за полета, Михаил върна Фийби на притежателите и се качил с Виктор. Седейки в салона на бизнес класата, едвам се сдържах от изкушението да крещя на стюарда от наслада: „ Момче, донеси ни малко водка, ние летим до у дома, “ написа той.

Превод: БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР