Фантастичен концерт с историята и творчество на музикалното семейство Шуман

...
Фантастичен концерт с историята и творчество на музикалното семейство Шуман
Коментари Харесай

Фантастичен концерт на възглавници представя историята на семейство Шуман

Фантастичен концерт с историята и творчество на музикалното семейство Шуман ще показа на публиката си просветителната поредност " Концерти на възглавници " в първия концерт от началото на новия си сезон.

С него уредниците на плана - " Модо България ", ще отбележат 200 години от рождението на Клара Шуман - виртуозен реализатор от епохата на романтизма, композитор и възпитател, една от най-влиятелните женски фигури в класическата музика.

Музикантите Санжар Сапаев и Яна Зеленогорска (цигулка), Стефания Янкова (виола), Атанас Кръстев (виолончело) и Венета Нейнска (пиано) ще пренесат децата в приказния свят на семейство Шуман.

 Фантастичен концерт на възглавници показва историята на семейство Шуман
© "Модо България "

Концертите на 27 октомври ще бъдат два - от 11 и 17 ч., в залата на Съюза на архитектите, който се намира на столичната улица " Кракра " 11.

Този път безплатната работилница на възглавници ще запознае децата с тайните на цигулката. Тя стартира час преди всеки концерт, а за най-малките са готови специфични принадлежности. След концерта ще бъде връчена и обичайна премия за най-послушен родител.

Билети за събитието се оферират в музикална къща " Мюзик плей " на ул. " Шандор Петьофи " 55 на място преди всеки концерт при съществуване на свободни места, както и онлайн тук.

Всичко, което би трябвало да знаете за: Концерти на възглавници (173)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР