Фънки въобще не се притеснява от критиките, че не е

...
Фънки въобще не се притеснява от критиките, че не е
Коментари Харесай

Фънки: Не трябва да се слушат такива кретени

Фънки изобщо не се тормози от рецензиите, че не е заслужил държавна пенсия от 500 лв. и твърди, че те са дело на кретени и простаци.

Димитър Ковачев-Фънки, провел с компанията си " София Мюзик Ентерпрайсис " е част от листата с над 100 известни български музиканти, който с решение на Народното събрание бяха удостоени с държавни парични награди за особени заслуги към страната и нацията. Сред останалите са звезди като Васил Найденов, братя Аргирови, Стефка Берова, Маргарита Хранова, Кирил Маричков, Камелия Тодорова.

" Радвам се, че съм утвърден. Въпросната премия е основана преди време от царя, а комунягите я отстраняват и в този момент е възобновена. Това ме кара да се усещам още по-гот. Парите, които ще идват, дават някаква финансова сигурност. За страдание ние към този момент слизаме по хълма нодолу, не се катерим нагоре ".

На въпрос на вестник " Уикенд " какво мисли за хората, за които пожизнената пенсия е бодил в очите, Фънки е безапелационен: " Не би трябвало да се слушат такива кретени. Глупаците никак не ме интересуват и не им обръщам внимание. За мен е значим жестът. Пак ще кажа, ние остаряваме и слизаме надолу по хълма ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР