Фън шуй е древно изкуство за по-добър живот! Проверено от

...
Фън шуй е древно изкуство за по-добър живот! Проверено от
Коментари Харесай

Златни фън шуй съвети за благополучие

Фън шуй е антично изкуство за по-добър живот! Проверено от хилядолетия. Естествено, за толкоз време доста препоръки са се трансформирали и усъвършенствали. И до нас са стигнали единствено най-хубавите.

Фън шуй е много комплицирана просвета, тя учи да обръщаш внимание на дребните елементи. Съществуват даже майстори по фън шуй, те оказват помощ да обзаведете дома си по този начин, че стопаните постоянно да имат благополучие и благоденствие в живота.

Все отново не е наложително да сте занаятчия, с цел да подобрите качеството си на живот, здравето и благополучието си.

Трябва просто да последвате тези рекомендации:

1. Ако са зародили материални компликации, бързо сменете всички електрически крушки в жилището с нови. Веднага ще усетите мощният приток на позитивната сила ян.

2. Вижте дали не капе вода от някой от крановете, в случай че да – повикайте водопроводчик или сами отстранете теча. Водата, която капе непрекъснато, отмива вашето богатство в канализацията. Винаги дръжте капака на тоалетната затворен.

3. Измивайте прозорците, когато са мръсни, тъй като прозорците са очите на вашия дом.

4. Правете по-често проверка на хладилника – старите и изсъхнали артикули имат отрицателна сила.

5. Ако пантите на вратите ви скърцат, смажете ги с машинно масло, тъй като скърцането играе освен по нервите на всички у дома, само че и плаши благотворната сила “чи ”.

6. За привличане на силата “чи ” може да окачите в дома си камбани или “музиката напразно ”.

7. Категорично избягвайте развъждането в жилището на увивни или пълзящи растения като бръшлян или лиана, кактусите също не са мечтани.

8. Не складирайте остарели отпадъци на балкона – води до хаос в главата. Вижте дали против входната врата нямате огледало. От позиция на фън-шуй това е неприемливо – огледалото би трябвало да се махне, с цел да не се отразява силата “чи ” в него и да не напуща дома.

9. Разполагането на хладилника в коридора е неприемливо, тъй като хранилището на храната за цялото семейство не би трябвало да се намира на преходно място, а на насаме място като кухнята.

10. Не би трябвало да разполагате спалното легло с краката към вратата, това подхожда на остаряло вярване.

11. Ако работите на бюро, би трябвало да седите с лице към вратата, доста е значимо да виждате всички влизащи.

12. Спалното долни дрехи постоянно би трябвало да е свежо, в розова, алена или теракотова гама.

13. В спалнята за привличане на евентуален сътрудник ще бъде подходящ непретенциозен букет розови или червени рози, само че не трябва да злоупотребявате с цветята в спалнята – техният остатък ще докара до кавги в живота ви и в случай че към този момент сте омъжени, ще провокира съпружеската неверност. /webmiastoto.com
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР