Фамилията на популярния диетолог в цял свят се потопи за

...
Фамилията на популярния диетолог в цял свят се потопи за
Коментари Харесай

Енджи Касабие избра за Коледните празници The Emporium Plovdiv

Фамилията на известния диетолог в целия свят се потопи за една седмица в извънреден изискан жанр и уют – съвременен дизайн, смарт технологии, първокласни прекарвания и чувство за уют и топлота. Удивителният петзвезден хотел подвига летвата високо в Пловдив и запълва нишата за изискани клиенти с висок статус. 
Прочетете още
Здравословният гуру на Силвестър Столоун, Енджи Касабие се впечатли мощно от дизайнът  на хотела,който е на международно равнище. Интериорът е дело на Sundukovy Sisters S+S, едно от най-креативните архитектурни студиа в основаването на интериори на 5-звездни и бутикови хотели. Основната цел на дизайнерите е да се резервира постройката на някогашния повсеместен магазин – Евмолпия, известна забележителност за Пловдив, посредством възобновление на истинските ѝ черти и включването им в дизайна на хотела с внимание към културното завещание. Отличителните златни арт композиции, инкорпорирани в емблематичната визия на хотела, в допълнение отразяват архитипната връзка с предишното на Пловдив, като част от богата Тракийска просвета. 

Смарт технологии  са взор към нововъведенията и бъдещето. The Emporium Plovdiv e първия изцяло смарт хотел на Балканския полуостров, по този начин хотела подобрява изживяването в хотела с концепцията за умни стаи (Smart Rooms). Функциите в стаите позволяват на гостите да зададат самостоятелни сюжети по отношение на своето въодушевление: да контролират светлината в стаята си, да отварят и затварят завесите, да управляват аудио-визуалните функционалности.

Касабие се потопи за Коледа напълно в едно извънредно премиум преживяване и ултимативна първокласно магична конюнктура.

Фамилията на Касабие достави оптимално наслаждение на своите деца Раян и Виктирия,Амир и Камир.

Хотелът предложи на изисканата фамилия и уединени зони за релакс и фитнес. Уникалната идея на лоби бара на хотела, The Emporium Champagne Bar & Cocktail lounge, гарантира чувство за бягство отвън града със своя ярък атриум, спокойна вътрешна градина и водно огледало.

 Хотелът самоуверено прибавя към своите кулинарни оферти и гурме ресторанта Torro Grande и Torro Premio, в който опитни готвачи смесваха  най-добрите артикули от местни ферми с авторска кухня, с цел да поднесат изкусителна за небцето интерпретация на съвременна и типично българска храна в едно,които доста впечатлиха Енджи Касабие и фамилия. 

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР