Фалшиво положителен тест за COVID-19 осуети участието на втората ни

...
Фалшиво положителен тест за COVID-19 осуети участието на втората ни
Коментари Харесай

Фалшиво положителен тест за COVID осуети участие на втората ни ракета в турнир |

Фалшиво позитивен тест за COVID-19 осуети присъединяване на втората ни ракета Димитър Кузманов в шампионат в Сибиу, Румъния.

За това заяви тенисистът във Facebook.

Бях тестван, тъй като беше нужно да дава негативен тест на ATP Challenger в Сибиу, с цел да мога да се състезавам. За жал, пробата беше положителен - написа Кузманов и добавя, че не е имал никакви признаци и е спазвал всички противоепидемични ограничения.

Спортистът прави втори тест във ВМА, само че пред това време би трябвало да откаже присъединяване си в Сибиу, тъй като изтича срокът, в който е трябвало да удостовери или откаже присъединяване си. Решава да не поема риска и отхвърля. Днес обаче излиза вторият резултат от тест и той е отрцателен. Спортистът прави трети, с цел да е сигурен, че е здрав и може да се върне на корта. Преди по-малко от час Кузманов показа, че третият тест е негативен.

" Изпуснах едно съревнование поради неточност, която не беше моя, само че считам, че по този начин е трябвало да се случи, тъй като следва нещо по-добро ", написа Кузманов.

Вчера бях тестван за Covid-19,защото беше нужно да дава негативен тест на ATP Challenger в Сибиу,за да мога да...
Публикувахте от в 

Тест номер 3 излезе през днешния ден и за мое утешение той също е негативен! Два следващи негативни теста! Благодарен съм,че аз и всички към мен са здрави ❤️ Stay safe????????
Публикувахте от в 
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР