Фалшивият приятел крие мислите си, но поведението го издава. Понякога

...
Фалшивият приятел крие мислите си, но поведението го издава. Понякога
Коментари Харесай

Как да разберете кой приятел е истински и кой фалшив?

Фалшивият другар крие мислите си, само че държанието го издава.

Понякога тези хора са толкоз хитри, че ловко крият мислите си. Може би, има някаква отбрана от зли хора? Достатъчно е да познавате признаците, които издават враждебно настроените “приятели ”.

Вашият шанс и триумф във всички каузи постоянно ще нервират някого и просто би трябвало да го приемете.

Всеки минава през разнообразни интервали от живота си. Когато всичко излезе от надзор, негативът просто избухва. Освен това, не забравяйте, че не всеки се оправя добре с психологичното здраве.

По един или различен метод е значимо да разберете по кое време човек е почтен с вас и по кое време единствено се преструва. Чувате ли чести ласкателства от някого? Това е първата причина да се замислите. Обикновено, сходни похвали звучат доста претенциозно, до момента в който събеседникът въобще не показва никакви страсти.

Друг обезпокоителен знак е пресиленото любознание. Малко хора се радват на безкрайния поток от досадни въпроси. И постоянно те се отнасят за нещо персонално и интимно. Ако забележите това в диалог с “приятел ”, неотложно му кажете, че това не ви харесва.

Другата страна на монетата е несъразмерната жлъчност. Ако човек не ви харесва, той може да направи всичко, с цел да го разберете. Това може да се изрази в поправяне на неточности във вашата тирада, забележки, остри смешки.

Този, който непрекъснато ви подлага на критика, сигурно няма да признае вашите заслуги и победи. „ За всичко е отговорна случайността “, ще каже недоброжелателят. Той счита, че като ви обезцени и това, което вършиме, той ще наподобява по-добър. Но това не е по този начин.

От този миг следва открита наслада на вашите неуспехи и провали. Врагът ще се наслаждения на всяка ваша неточност и това не постоянно се вижда. Това се усеща във външния тип, метода на връзка.

Фалшивият другар ви кара да се чувствате неловко. Не оставяйте нещата по този начин и се пробвайте да разберете за какво индивидът провокира такива страсти у вас. Мозъкът сигурно ще ви изпраща сигнали, не ги подценявайте и слушайте тялото си.

Всеки може да бъде противник
Ако някой популяризира злословия за вас, това е превъзходен образец за злоумишлен модел на държание.

Вижте още: Домашни кроасани

Такъв човек следи деликатно вас и живота ви. В края на краищата, откакто научи нещо забавно или даже пикантно, в точния миг всичко това може да бъде употребявано против вас. Между другото, даже и най-опитният изверг може намерено да покаже своята същина.

Агресия и яд се натрупват вътре в скрития зложелател ден след ден. Рано или късно той ще избухне и тогава несъмнено ще се убедите кой кой е. Най-тъжното е, че врагът може да бъде ваш непосредствен другар или даже родственик.

Основната отбрана против злите хора никога не е офанзивата. Знаейки какви черти имат недоброжелателите, можете незабавно да идентифицирате такива хора във вашата среда. Разбира се, по-добре е да се предпазите от връзка с тях, защото тя няма да ви донесе нищо положително.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР