Фалшивите референдуми на Русия в окупираните украински територии няма да

...
Фалшивите референдуми на Русия в окупираните украински територии няма да
Коментари Харесай

Олаф Шолц: Фалшивите референдуми на Русия в окупираните украински територии няма да променят позицията на Германия


Фалшивите референдуми на Русия в окупираните украински територии няма да трансформират позицията на Берлин, съобщи немският канцлер Олаф Шолц пред днешното издание на в. " Нойе оснабрюкер цайтунг ".
Всичко по тематиката: Руската инвазия в Украйна 7217
" Няма да приемем резултатите от тези подправени референдуми и поддръжката ни за Украйна няма да отслабне ", сподели Шолц, представен от ДПА.

Москва провежда референдуми в четири окупирани украински области - Херсонска, Донецка, Луганска и Запорожка, с цел да оправдае присъединението им към Руската федерация.

По противоречивата тематика за доставките на оръжие за Украйна Шолц резервира позицията си, че Украйна неотложно ще получи руски танкове и бойни машини на пехотата в изправно положение от други страни в НАТО, чиито ресурси по-късно последователно ще бъдат попълнени от Германия и други страни със западно съоръжение на правилото на така наречен кръгова замяна.

" Германия поддържа Украйна по най-хубавия вероятен метод и наред с това прави всичко допустимо да предотврати директен спор сред НАТО и Русия ", акцентира Шолц и означи, че това подхожда и на желанията на болшинството немски жители, отбелязва Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР