Фалшиви сигнали за заподозрения за двойно убийство Стоян Зайков-Чане заливат

...
Фалшиви сигнали за заподозрения за двойно убийство Стоян Зайков-Чане заливат
Коментари Харесай

Паника скова Костенец, хората не смеят да говорят за убиеца Чане от страх да не...

Фалшиви сигнали за обвинения за двойно ликвидиране Стоян Зайков-Чане заливат полицията от цялата страна. Бившият пандизчия се търси без триумф към този момент 11 дни, а сагата в Костенец се следи с интерес като престъпен сериал.

До момента в Министерство на вътрешните работи са се обаждали хора от Перник, Сандански, Пазарджик, даже и от Бургас, които настояват, че са разпознали и видяли Чане. Нито един от тях обаче не се е оказал меродавен и не е довел до някаква действителна диря. Имало случаи, когато
мъж даже твърдял, че персонално е разговарял със Зайков, което нямало нищо общо с истината, написа Трафик.

От Министерство на вътрешните работи молят да не се злоупотребява със сигналите, тъй като това коства доста запас и време на участниците в издирването.
Полицейското наличие в Костенец и региона към града към този момент не е по този начин засилено, както в първите дни. Местните хора обаче са все по този начин обезпокоени след двете убийства на Милена Шишкова и Валентин Петров.

Слухът, че има набелязани последващи жертви на Чане също ускорява суматохата. Мнозина съседи, родственици и познати на Зайков и някогашната му другарка Милена отхвърлят да застанат пред камерите с изказванието, че "който се снима, умира ".

Родителите на Стоян изрично отхвърлят да приказват пред кореспонденти с претекста, че от три години са скарани със сина си и по тази причина са обезпокоени.

В Костенец продължава интензивно да се разяснява по какъв начин ден откакто Валентин Петров е разговарял с публицисти, бе открит смъртоносно прострелян. Ловната пушка, с която евентуално е било осъществено убийството, беше открита разглобена и скрита в кутия в гората, дружно с доста патрони.

Полицията откри и укритие с три изхода, което обаче се оказа, че не е на Чане, а на локален нарушител. По-късно участниците в издирването попаднаха и на подслон, ситуиран високо на 1 километър над Костенец в местността Ловния дом. От там се вижда целия град и къщата на Зайков, на чийто покрив се вее българският байрак. Предполага се, че Чане може да е бил и там и да е следил по какъв начин го търсят.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР