Фалшиви писма по електронна поща се изпращат до потребители на

...
Фалшиви писма по електронна поща се изпращат до потребители на
Коментари Харесай

Фалшиви писма от Агенцията по вписванията получават потребители

Фалшиви писма по е-поща се изпращат до консуматори на Агенция по вписванията. За това предизвестяват от институцията.
От там акцентират, че Агенцията не изпраща мостри на нови заявления по е-поща. Всички мостри на съществуващи и обновени заявления могат да бъдат открити на формалните страници на регистрите, управлявани от Агенция по вписванията.
Вчера редица консуматори са алармирали за сходни имейли от адрес " [email protected] " със следния текст и атачмънт към него:
" УВАЖАЕМИ/А ГОСПОДИН / ГОСПОЖО,

Във връзка с новоприетите промени в НАРЕДБА № 1 ОТ 14 ФЕВРУАРИ 2007 Г. ЗА ВОДЕНЕ, СЪХРАНЯВАНЕ И ДОСТЪП ДО ТЪРГОВСКИЯ РЕГИСТЪР И ДО РЕГИСТЪРА НА ЮРИДИЧЕСКИТЕ ЛИЦА С НЕСТОПАНСКА ЦЕЛ (Наредбата), годишните финансови доклади (ГФО) за миналата 2019 година ще се одобряват с нова декларация по член 62а от Наредбата. В нея ще се заявява, че ГФО са признати от способния за това орган. Приложно Ви изпращаме пример на новата декларация, която е наложителна при подаване на ГФО. Всички оповестени доклади, които биват подадени без нея, ще им бъде налаган отвод. "
От институцията предизвестяват получателите на сходно писмо да ревизират деликатно адреса на електронната поща, от който е изпратен.
При подозрение за истинността му, да не отварят атачмънтите, защото има риск да заразят компютрите си с вирус.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР