Фалшиви карти за пътуване в градския транспорт са хит сред

...
Фалшиви карти за пътуване в градския транспорт са хит сред
Коментари Харесай

Фалшиви карти за градски транспорт заляха Варна

Фалшиви карти за пътешестване в градския превоз са шлагер измежду учениците във Варна. От началото на седмицата контрольорите в „ Градски превоз ” са се натъкнали на над 20 карти менте, разкри пред Дарик изпълнителният шеф на общинската компания инж. Злати Златев.

Подправените карти са засечени по разнообразни линии. Сред притежателите им са възпитаници в разнообразни учебни заведения. В сдружението има информация, че картите менте се оферират по 10 лв., при постоянна цена от 21 лв. за ученическа месечна карта за една линия.

Картите менте се разграничават от същинските по това, че в тях липсва сребърната линия. С друг от истинския е и зеленият цвят на печата, изясни инж. Златев. Той съобщи, че с казуса към този момент е ангажирана Общинска полиция. За случаите ще бъде осведомена „ Икономическа полиция ”.

„ Надявам се производителят на подправените карти да бъде заловен, с цел да се разбере най-сетне, че безвъзмезден обяд няма ”, разяснява шефът на „ Градски превоз ”.

Пътуването с нередовни документи е еднакво на возене без билет. Засега обаче учениците, засечени с подправени карти, не се глобяват, посочи инж. Златев.

От „ Градски превоз ” имат намерение да вземат съществени ограничения, с цел да създадат абонаментните карти за възпитаници по-сигурни.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР