Фалшивата инсценировка, която спретнаха Господарите на ефира беше с цел

...
Фалшивата инсценировка, която спретнаха Господарите на ефира беше с цел
Коментари Харесай

Ще носят ли отговорност и рекламодателите на Господарите


Фалшивата инсценировка, която спретнаха Господарите на ефира беше за преследване на рейтинг и обвързваните с него реклами, т.е. за пари. Оттук нататък всяка реклама, която се излъчва в това дискредитирано шоу ще звучи и тя подправено. Всяка една стока или услуга, която се появи в ефира на Господарите ще прави алюзията с пошлата сцена с търкалянето на репортера Върбанов. Хората, които ще гледат рекламата ще си споделят, че тези мошеници желаят да ме излъжат да си купя нещо, както излъгаха Господарите.
Много са образците в света по какъв начин постъпват сериозните компании. Веднага приключват рекламния контракт, без значение, какъв брой е огромна звездата. Най-важен е имиджът и общественият облик на компанията. Така се случи с Шарапова, Ланс Армстронг, Кевин Спейси и редица други. Не се толерира лъжата и измамата по никакъв мотив.
Всеки лев оттук насетне даден на Господарите на ефира значи, че се поддържа грозната и нахална машинация и долната меркантилна хитрина. Кой знае, какъв брой пъти Господарите са правили този номер. Колко пострадали има от тяхните операции. На тях даже и през разум не им мина, че упрекнатите незаслужено хора за побоя може да бъдат наказани и опозорени за цялостен живот. Това е цялостно безсрамие граничещо с закононарушение.
Ясно е,че Нова няма да ги смъкват от ефир, само че единственият метод те да получат отмъщение е да им се спрат рекламите. Тогава привикналите на пари и купони Господари ще ги заболи. По профилите им във фейсбук се вижда какъв прелестен живот си живеят цялата компания, дето се вика да даде Господ всекиму, само че не посредством мошеничества, неистини и фалшификации.
Добре е да се следи кои компании не престават с рекламите в Господари на ефира, с цел да стане ясно кои поддържат фалша и лъжата.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР