Фалшива новина за закриването на ДОСТ ядоса Лютви Местан. „Авторите“

...
Фалшива новина за закриването на ДОСТ ядоса Лютви Местан. „Авторите“
Коментари Харесай

Местан бесен заради фейк нюз, че се закрива ДОСТ

Фалшива вест за закриването на ДОСТ ядоса Лютви Местан. „ Авторите “ са незнайни, а самият Местан изясни в публично известие: „ ПРОВОКАЦИЯ! НЕ съдебна експертиза ПОДДАВАЙТЕ! “.

„ Уважаеми съпартийци,

Днес, 18-ти март, към 18 часа единствената ни медия – партийният уебсайт на ДОСТ беше продънен от незнайни лица, които разгласиха на страницата ни подправено послание сякаш от мое име, че партия ДОСТ се закрива.

Многократно админите на уеб страницата премахваха подправеното послание, само че единствено след секунда то се появяваше още веднъж. Наложи се да вземем крути ограничения и да ограничим напълно достъпа до уеб страницата, за което се извиняваме на нашите непрекъснати анализатори. Принудени сме от събитията да продължим този непоколебим режим.

Разбира се направихме екранни фотоси на подправеното послание, които ще бъдат приложени към наше писмо до Главния прокурор и Министъра на вътрешните работи, с което ще настояваме за цялостно следствие на провокацията.

Явно избрани среди в България са се тормозили от вчерашните решения, взети на съвещание на Националния съвет на партията в град Пловдив. Уверяваме Ви, че ние няма да се откажем от тези решения и ще продължим самоуверено напред, а провокациите единствено потвърждават, че сме на прав път.

Горе главите! Продължаваме! “, написа още в формалната страница на ДОСТ Лютви Местан.



Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР