Фалшив сигнал, че ром е убит при инцидента с гребците

...
Фалшив сигнал, че ром е убит при инцидента с гребците
Коментари Харесай

Нови разкрития! Фалшив сигнал, че ром е убит, провокирал скандала в Асеновград

Фалшив сигнал, че ром е погубен при случая с гребците в Асеновград е предизвикал мелето, сподели пред Нова телевизия окръжният прокурор на Пловдив Димитър Попов.

Според него не трябва да се прави прилика с Катуница, тъй като там спорът е бил натрупван с години. Целенасочено някой се пробва да извлече дивиденти от обстановката, само че последствията могат да са тежки, сподели още той.

Днес прокуратурата ще изиска непрекъснат арест за деветимата арестувани. Още първата вечер на митинга се разбра накъде отиват нещата - цялата сила се насочи към ромската махала, по тази причина не отидох на втория митинг, сподели Мария Седларова от Асеновград. На процедура хората желаят изселване на пришълците оттова и общинска полиция, а не етническо опълчване, споделиха поданици на града. Ромите нямат виновност, тъй като те просто се възползват от привилегии, които им се оферират, аз нямам неприятно отношение към тях, на всички места има положителни и неприятни хора, сподели още Седларова.

Кметът Емил Караиванов сподели, че огромна част от нелегално пребиваващите към този момент са напуснали махалата. В регулация няма противозаконни постройки, отвън регулация те са 100, добави той. Полицията ще бъде в Асеновград, до момента в който това е належащо, сподели началникът на полицията Атанас Илков
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР