Фалшив профил е засечен да набира средства за болно дете

...
Фалшив профил е засечен да набира средства за болно дете
Коментари Харесай

Фалшива кампания за болно дете плъзна в мрежата

Фалшив профил е засечен да набира средства за болно дете във Фейсбук. За това алармират в обществената мрежа. Неизвестното лице разгласява апел в голям брой групи, в които е разказано, че малко дете страда от онкологично заболяване. Написана е и дарителска сметка. Платформата pavelandreev.bg алармират, че опит за машинация е изработен и към тях.



„ Фалшив профил, който пробва да пусне молба за помощ за дете за машинация от името - Ралица Трофонова.

Профилът стартира да пуска молби по групите, към този момент с апел непосредствено да превеждат в сметка. Пуснат е апел в групата Майките на София, който Павел видя и ни даде сигнал, “ написа Полина Б.

От своя страна Павел Андреев също разяснява случилото се:

„ Опитаха да откраднат голяма сума дарителски пари от платформата посредством съвършено изпипана машинация. Повече от час заставам с телефон в ръка и не мога да реша какво да напиша. Не мога да допускам, че българи се пробваха да създадат лъжлива акция за онкологично болно дете посредством платформата и желаеха да откраднат парите!

Не мога да опиша какво е в главата ми! В такива моменти имам вяра, че би трябвало да бъдем прагматични и макар, че според нашите условия, виновността е напълно в измамниците и ние безусловно спасихме дарителските пари, тъй като в случай че акцията беше отвън платформата в никакъв случай нямаше да се възстановят сумите, се усещам извънредно. Чувствам се по този начин, тъй като в продължение на години поставям денонощен труд пред вас, виновен съм и не мога да приема, че съумяха да ни заблудят! Но не и да откраднат парите!!!

Много пъти съм казвал, че отговорност се носи персонално! Ето за какво, както постоянно - пред очите ви излизам и споделям какво е станало в елементи.

Извинявам се! Търся вашата амнистия! Искам да продължа да работя в интерес на хората дружно с вас - Дарителите, тъй като всяка идея си коства! “

Не след дълго излиза наяве, че подправеният профил, е към този момент заличен. И въпреки всичко имайте едно мислено за лъжливите схеми, когато желаете да помогнете на човек в потребност

„ Как може да има такива дребни и жалки душици? В шок съм от наглостта на тази... дори не знам по какъв начин да я нарека, “ възмущават се хора.

„ Може и да не е жена, не знаем кой стои зад този профил, за жал, “ пишат още.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР