“Фалшив Герой тръгва на турне. На 28 февруари “Фалшив Герой

...
“Фалшив Герой тръгва на турне. На 28 февруари “Фалшив Герой
Коментари Харесай

Класиката Фалшив Герой идва във Варна

“Фалшив Герой " потегля на турне. На 28 февруари “Фалшив Герой " /Класиката на Тодор Колев/ ще бъде показан на варненска сцена.

Премиерата на спектакъла изпълни Зала 1 на НДК, само че по значимото е, че получи утвърждението и любовта на публиката - това даде мотивация на Държавната Опера Русе и Top Artists с почитание и поклонение пред творчеството на Тодор Колев да започват показване на “ФАЛШИВ ГЕРОЙ " и в концертните зали на огромните градове в България.

Това е един театър, основан на най-популярните и обичани песни на Тодор Колев, поднесени с нови арaнжименти, в осъществяване на Русенската филхармония с диригент Димитър Косев и балета на Държавна опера - Русе с хореография на Зорница Петрова, Бенда на Мишо Йосифов и Ангел Заберски. Солисти са Ненчо Балабанов, Алекс Раева, Димо от ПИФ. Със специфичното присъединяване на Хилда Казасян.

В основната роля е самият Тодор Колев, който сценаристът и режисьор Красимир Колев ловко преплита в целия театър с неповторима мултимедия от най-емблематичните му филми: “Опасен сексапил “,Двойникът “, “Господин за един ден “ и други.

Тодор Колев е частичка от сърцето на всеки българин и ярка усмивка в колоритната ни по български балканска просвета.

Спектакълът ФАЛШИВ ГЕРОЙ е един самобитен поклон към обичаните от генерации песни и функции на Тодор Колев, трансформирали се в същинска класика и по тази причина ще ви ги поднесем по най-класическия метод и с цялата си обич.

Билети:

Eventim (www.eventim.bg) и сътрудниците им в цялата страна - OMV, Български пощи, Технополис, и други Както и касите на ДКС Варна.

Цени: 20, 30, 40, 50, 60 лева.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР