Фалшифициран паспорт стои в основата на задържането и екстрадирането на

...
Фалшифициран паспорт стои в основата на задържането и екстрадирането на
Коментари Харесай

ФАЛШИФИЦИРАН ПАСПОРТ: Двойният убиец от дискотека Соло е хванат с подправен документ на летището в Ташкент

Фалшифициран паспорт стои в основата на задържането и изгонването на двойния палач от дискотека " Соло " - Илиян Тодоров.

Тодоров е бил заловен с подправения документ на летището в Ташкент. Именно по този начин се стига до вчерашния ден, когато Тодоров беше доведен у нас с полет от Мюнхен - 15 години след убийството, за което беше приет за отговорен. Тодоров към този момент е в Пловдивския затвор, където се чака да остане доживот.

Припомняме ви, че откакто Илиян Тодоров бил оневинен на първа инстанция в София, отпътувал за Северен Кипър.

След като Илиян Тодоров бил оневинен на първа инстанция в София, отпътувал за Северен Кипър. От негови показания, дадени пред съда в Узбекистан, излиза наяве че той там няколко години е живял и работил.

До задържането му се стига, откакто е заловен с подправен паспорт на летището в Ташкент. Пред съда в Узбекистан споделя, че инцидентно намерил паспорт на различен български жител и по този начин сменил една от страниците му със своята. Вчера на борда на самолета Тодоров отхвърли коментар

Припомяме ви, че през 2013 година Тодоров пусна видеообръщение до тогавашния основен прокурор Сотир Цацаров, в което твърдеше, че килърът от „ Соло” е различен и е на независимост.
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР