Фаловете на Валери Жаблянов са три и той трябва да

...
Фаловете на Валери Жаблянов са три и той трябва да
Коментари Харесай

Спас Гърневски: Фаловете на Валери Жаблянов са три и трябва да получи червен картон

Фаловете на Валери Жаблянов са три и той би трябвало да получи червен картон, съобщи пред БТВ депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

В края на предходната седмица ръководещата партия стартира да събира в Народното събрание подписи за отстраняването на Валери Жаблянов от Българска социалистическа партия като зам.-председател на Народното събрание. Оставката му беше поискана поради текст от декларация на Българска социалистическа партия срещу Луковмарш. Там се споделя, че “Народният съд е належащо и неизбежно военновременно правораздаване ”. По-късно социалистите се разграничиха от думите, чиито създател се оказа точно Жаблянов.

По думите на Гърневски другите два фала на депутата от Българска социалистическа партия са опитът да осуети отдаването на респект към паметта на жертвите на комунистическия режим и декларацията му против Договора за добросъседство с Македония.

Относно националния съд и жертвите на комунистическия режим Гърневски сподели: „ Режимът под командването на комунистическата партия е избил два стадион българи без съображение ”.

Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР