Фалиралият врачански всекидневник „Конкурент“ съвсем го закъса, установи проверка на

...
Фалиралият врачански всекидневник „Конкурент“ съвсем го закъса, установи проверка на
Коментари Харесай

Чук-чук, фалитът е тук! Врачанският вестник „Конкурент“ го закъса, ще излиза веднъж седмично

Фалиралият врачански ежедневник „ Конкурент “ напълно го закъса, откри инспекция на организация BulNews.
От тази седмица вестникът, който излизаше във вторник и петък, ще е на пазара единствено един път. Заради тежкото си финансово положение, сдружението не може повече да си разреши разноски за щемпел и по тази причина изданието стопира да излиза два пъти седмично. Оределите читатели на умиращия вестник ще могат да го намерят на павилионите единствено в петък. Това е последната крачка, преди хартиеното издание на „ Конкурент “ да падне в канала.
До тази трагична развръзка се стигна поради основния редактор и шеф на хартия Георги Александров, повече прочут като Гошо Синдика. Демонстрираната от него цялостна липса на знания в сполучливия мениджмънт през 2019 година първо докара до банкрут славния в миналото ежедневник „ Конкурент “, а през последните 2 години дефинитивно затърка и седмичника.



Причините за задаващия се банкрут на хартиеното издание са доста, само че главната е в метода на работа на Гошо Синдика. Още щом се завърна в изданието, той изгони всички кореспонденти, а след тях си потеглиха редакторите и компютърните експерти. Останал без екип, той стартира да дерибейства и да си разчиства сметките с някогашните работодатели. Малцина знаят, че през множеството време Гошо Синдика написа доноси до разнообразни институции против своите съперници за да им основава проблеми и по този начин им пречи да работят обикновено. Това обаче не му оказва помощ и по тази причина употребява всякакви стратегии за манипулиране на трафика на електронното издание, което към този момент никой не чете. Връщането тутакси на качените вести е брадясала негова процедура, за която знаят и боядисаните врабчета. В същото време дребничкият мъж се бие в гърдите, че е същински публицист - нещо, на което не има вяра даже и даскалицата у тях.
Всичките операции се вършат, с цел да бъде подведен титулярният шеф на сдружението Димитър Николов-Мито Мухъла от Горна Оряховица, който сега е внедрен от Делян Пеевски като народен представител от ГЕРБ. По този метод Гошо Синдика потвърждава на своя шеф, че и самичък може да се оправя със уеб страницата и вестника - изказване, което действителният живот всекидневно опровергава.
В момента Гошо Синдика е останал самичък като куче в редакцията и разумното скоро ще се случи. Фалитът чука на вратата и точно той, като същински синдик, ще удари ключа на тогавашния флагман на районния щемпел. „ Конкурент “ окончателно се е запътил към гробището за вестници, което в България към този момент е съвсем запълнено.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР