Фактите отново и отново доказват, че Съединените щати са главната

...
Фактите отново и отново доказват, че Съединените щати са главната
Коментари Харесай

Говорител на МВнР: Фактите отново и отново доказват, че Съединените щати са главната „империя на лъжите“

Фактите още веднъж и още веднъж потвърждават, че Съединените щати са основната „ империя на лъжите “, съобщи в събота представител на китайското Външно министерство.

Коментарът му бе в отговор на скорошен отчет на Държавния департамент на Съединени американски щати, в който се твърди, че „ Китай е вложил милиарди долари за разпространяване на дезинформация в международен мащаб “.

Говорителят сподели, че отчетът на Държавния департамент „ самичък по себе си е дезинформация, защото показва неправилно обстоятелствата и истината “.

„ Всъщност Съединени американски щати са тези, които първи трансфораха световното осведомително пространство в оръжие “, сподели представителят, добавяйки, че „ центърът на Държавния департамент, изработил отчета, се занимава с агитация и навлизане в името на „ световния ангажимент “, само че в действителност е източник на дезинформация и команден център на „ войната на усещанията “.

„ От интервенция „ Присмехулник “ с която Централно разузнавателно управление на САЩ подкупваше и манипулираше медии за пропагандни цели в ерата на Студената война, до флакона с бял прахуляк и режисирания видеоклип на „ Белите каски “, които послужиха като претекстове за нападателните войни в Ирак и Сирия, по-късно и до голямата неистина, измислена, с цел да очерни политиката на Китай в Синдзян, обстоятелствата потвърждават още веднъж и още веднъж, че Съединени американски щати са напълно „ империя на лъжите “. Дори някои в Съединени американски щати, като сенатор Ранд Пол, признаха, че държавното управление им е най-големият пропагандатор на дезинформация в историята на света.

„ Някои в Съединени американски щати може би считат, че могат да надделеят в осведомителната война, стига да създават задоволително неистини. Но хората по света не са слепи “, сподели представителят.

„ Без значение по какъв начин Съединени американски щати се пробват да лепят етикета „ дезинформация “ на други страни, от ден на ден и повече хора по света към този момент осъзнават грозния им опит да увековечат своето превъзходство посредством заплитане на неистини в „ новите облекла на императора “ и оклеветяване на други “, акцентира представителят.
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР