Фактическият собственик на Левски - Васил Божков, обяви, както обикновено

...
Фактическият собственик на Левски - Васил Божков, обяви, както обикновено
Коментари Харесай

Божков: Хунтата ще използва "Левски", за да се крепи на власт

Фактическият притежател на " Левски " - Васил Божков, разгласи, както нормално в последно време, на профила си във " Facebook ", че мажоритарния пакет от 86.6% от акциите на клуба са джиросани още веднъж. Макар укриващият се в Дубай предприемач да не загатва поименно новия притежател на акциите, това е клубната легенда Наско Сираков.

Преди седмица Божков провежда във " Facebook " допитване до почитателите на кого да бъдат джиросани акциите, откакто министър председателят Бойко Борисов отхвърли да одобри джирото в негова изгода, направено на 13 май. 80% от гласувалите бяха за голмайстор №1 в клубната история - Сираков. За да се направи наново джиросване обаче, от клуба бе изпратено официално писмо до премиера дали се отхвърля. То бе оставено без последици ( " в случай че такова писмо пристигна при мен, ще го скъсам и ще го хвърля в коша " - Б.Борисов), което се смята за безмълвен отвод от акциите и по този начин те са към този момент в ръцете на новия мощен човек на " Герена ".

В обръщението си към почитателите на " Левски " обаче Васил Божков съвсем диретно споделя, че Наско Сираков е подставено лице (впрочем, " синята " легенда нито един път даже и не загатна от кое място счита да откри нужните милиони за финансово избавяне и по-късно поддръжка на клуба) на ръководещите, респективно на Борисов. И приканва ентусиастите да бъдат единни, с цел да спасят те клуба. 

Ето какво написа Божков: 

" Обръщам се към всички, които милеят за ПФК ЛЕВСКИ / PFC LEVSKI

Клубът отново ще бъде хвърлен в задкулисието и трансфорат в инструмент за политически игри и напън. Финансовото му бъдеще и самостоятелност още веднъж са сложени под въпрос. Ще бъдат изнудвани компании, а кражбите и злоупотребите ще се завърнат на „ Герена “. Управляващата #хунта ще употребява любовта ви към „ Левски “, с цел да не престават да се крепят на власт и да грабят от народа. Предателите и подлогите ще натрупат медийна популярност.

Има метод това да бъде предотвратено. Да сте единни и смели. Да сте левскари.

Акциите на ПФК “Левски “ АД са джиросани на новия им притежател и са изпратени към България. "
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР