ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Опорката на националните предатели от БСП

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Депутатите от Българска социалистическа партия настойчиво пропагандират една зле скалъпена и простъпка опорка – че с цел да се постави завършек на войната в Украйна, не би трябвало да изпращаме оръжия. Всъщност колкото повече оръжия бъдат изпратени на Украйна, с цел да отбрани своята територия, толкоз по-бързо ще се постави завършек на тази кървава и безсмислена война, стартирана от Владимир Путин.

Президентът Румен Радев, следвайки не българските, а кремълските ползи, също ни увещава, че Украйна би трябвало да капитулира и да се съобщи.

Целият цивилизован свят разбра, че в случай че желае да постави бърз завършек на войната, би трябвало да въоръжи Украйна, с цел да бъдат изгонени от нейната земя съветските фашисти, извършващи ежедневно военни закононарушения, в това число убийството на стотици деца.

Българска социалистическа партия обаче следва остаряла своя традиция. Българската комунистическа партия (БКП), чийто горделив правоприемник е Българска социалистическа партия, постоянно е работила против националните ползи на България, тероризирайки в продължение на десетилетия българския народ и неговото бъдеще.

Днес в Народното събрание, когато се взимаше решение дали България да изпрати оръжия на Украйна, Българска социалистическа партия още веднъж застана на неверната страна на историята. Режимът на Путин желае точно със боязън да раздели европейските страни и техните политици, с цел да спре помощта към Киев. Това обаче няма да стане.

Бункерният водач Путин рано или късно, в случай че доживее, ще бъде съден за военни закононарушения. А националните предатели от Българска социалистическа партия и „ Възраждане “ ще бъдат ли?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР