ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Нов „шедьовър“ на руската дипломация в ООН: Ентомологът Небензя откри нов вид бойни антируски комари

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на cyprus-daily.news

Русия не стопира да учудва света с безсмислени изявления. След като упрекна Украйна в основаването на „ мръсна бомба “, непрекъснатият представител на Русия в Организация на обединените нации и ентомолог /б.р Ентомологията е дял на биологията, който учи насекомите/ на ненапълно работно време Василий Небензя изрази следващата полуда за „ битката с комарите “.

Високопоставеният чиновник на Руската федерация в описа си за „ украинските военни биолаборатории “ съобщи, че на краткотрайно окупираната територия на Херсонска област сякаш са открити „ три дрона с контейнери от по 30 литра всеки “. Те, както фантазира Василий Небензя, могат да се употребяват за разпространение на някои биоагенти. След това той мина към " обстоятелството ", че Съединените щати сякаш са патентовали „ дрон за преместване на комари, инфектирани с рисков вирус “. По думите му подобен дрон транспортира в даден регион резервоар с огромен брой инфектирани комари и ги пуска там. При захапване комарите заразяват атакуваните хора с патогени на изключително рискови болести, след което един боец няма да може да извършва предоставените му задания.

Русия неведнъж е разпространявала фейкове за биолаборатории в Украйна. Отначало ставаше дума единствено за птици, инфектирани с разнообразни заболявания, по-късно за прилепи, а в този момент в съветския делириум се появи „ битка с комари “. Всичко това се афишира на равнище Организация на обединените нации пред представители на цивилизованите страни. Русия изцяло се дискредитира с непрекъснати неистини и празни обвинявания към Украйна и западните страни и наподобява като шут в очите на интернационалната общественост.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР