ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Евгений Кънев: БСП, ДПС и ГЕРБ пак са под общия покрив на Кремъл

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Изборът на Рашидов съответства с следващия отвод на Нидерландия да ни допусне в Шенген, само че за сметка на това пък и с тайното допускане още веднъж на съветски компании за снабдители на нуклеарно гориво за АЕЦ Козлодуй. Три в едно, като че ли да ознаменува събирането на Българска социалистическа партия, Движение за права и свободи и ГЕРБ отново под общия покрив на Кремъл. Какво по-добро лого от Вежди за този триумвират на Българска комунистическа партия, Държавна сигурност и Мултигруп/ВИС/СИК?

Това разяснява във " Facebook " Евгений Кънев.

Те разполагат отново с всички управляващи в страната. С безброй пари, с държавните институции и множеството медии. Но с губеща и вехнеща матушка на Изток.

Какви са ресурсите на Съпротивата на путинския естаблишмънт у нас?

Единствено осъзнатите за горната действителност жители. Следователно задачата е те да се усилват. А тогава зад Съпротивата ще е целият Запад.

За задачата обаче няма да е задоволително стесняване в глуха съпротива и да чакаме неуспех на Статуквото. Защото те имат всичко, а медиите отново ще го лепнат на неконструктивната съпротива и ще деморализират всяка опозиция.

Нужна е първо работа за всеобщо осъзнаване, че имаме война за оцеляването на България като част от европейската цивилизация.

А на война - като на война, Kiril Petkov, Assen Vassilev, Hristo Ivanov, Атанас Атанасов:

(1) Изграждане на общ фронт от всички организации, които споделят общи полезности и схващане за обстановката.

(2) Общ щаб и единно водачество за разработване на тактика за деяние и съгласуваност на политики, действия и реакции. Време е Егото да остане на назад във времето и тази общественост да употребява най-големия си актив, станал мотив за обичан прякор на Статуквото.

(3) Организационно, идеологическо, ресурсно обезпечаване на борбата.

(4) Тактическа подготовка за търсене и експлоатиране на слабите места в олигархичния съюз - свързани най-много кой да съставлява Русия у нас - и съюзяване с елементи от него по избрани тематики. Примерно, за еврозона, за оръжие за Украйна, за опазване на данъчната тежест и така нататък Нарочно слагане на тематики против Кремъл за изобличаване на псевдоатлантиците. Търсене на помощ от Европейски Съюз и НАТО за напън върху псевдоатлантиците.

Изобличаване на медийната колона на статуквото - 4хилядници, -лозите с путински речник и така нататък

(5) Постоянни срещи с хората в дребните градове, които най-трудно се ориентират в обстановката. Защото в последна сметка въпросът е на 20 мандата повече отвън първите 10 града.

И постоянно да помним остарялата още Кубратова истина: Съединието прави Силата. А силата дава независимостта.

Първо не ни обръщаха внимание, по-късно ни се подиграваха, по-късно ни сплашваха, само че най-после ще победим.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР