ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Зеленски спаси войниците си, остава да се загрижи за народа си!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Лисичанск падна, следва Славянск, Крематорск и евентуално други. Сценарият е еднакъв. Масивна пукотевица от ракети, блокада и взлом. Украинците отстъпват, руснаците напредват. Хиляди се крият по мазетата, милиони скитат немили-недраги из Европа. В самата Русия поддръжката за Путин пораства с всеки изминат ден. Разполагаща с оръжейно преимущество, за Москва човешкия живот няма същата стойност като за Запада. Духовността на руснаците е параметър, който не може да бъде изчислен, само че е значителен.

В Европа стартира да пораства безпокойствие пред неналичието на излаз. Наложените от европейците наказания се обърнаха против самите тях. Вече не останаха вярващи в успеха на Украйна. Неприятно усещане прави украинската диаспора, чиито представители, по образеца на Зеленски, се появяват ежедневно по малките екрани с войнствени апели за пердах до последна капка кръв. За европейците скокът на цените, неналичието на гориво за зимата и инфлация са първата им грижа, надалеч преди Домбас и Крим. Специалистите предизвестяват, че при положение на продължителна война, доставките на оръжие за Украйна са обречени, по простата причина, че те заплашват стратегическите запаси, даже на Съединени американски щати. Възстановяването им изисква период от 3 до 5 години.

Друг източник на безпокойствие са подготовките за война на Полша и Балтийските републики. Заредени с многовековна ненавист към Москва, част от ръководещата им класа, мисли, че идва моментът да си отмъстят за претърпените през годините унижения. Според тях, изтощена от войната Русия няма да бъде в положение да окаже сериозна опозиция. Ако в действителност тези проекти задействат, страни като Франция, Италия и Германия няма да ги последват. Еманюел Макрон неколкократно предизвести, че има разлики сред Източна и Западна Европа, във връзка с войната, които могат да доведат до разпад на Европейския съюз.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР