ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Габриел Вълков: България е изправена пред нова политическа криза

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Правителството на Кирил Петков стартира да се разгражда след излизането на " ИТН " от обединението. Слуховете отпреди месеци, че има загадка сделка сред Има Такъв Народ и знакови олигарси от до момента ръководещото статукво може би ще излязат истина. Правителството отхвърли да отпусне близо 4 милиарда на Агенция " Пътна инфраструктура ", които пари още веднъж да бъдат дадени на огромните строителни компании, за част от които се приказва, че прибират пари от публични поръчки и евросредства. Това са пари, които трябваше да минат през Министерството на районното развиване и благоустройството, което се държи от Има Такъв Народ.
`Габриел

Тоест партията на Слави Трифонов излиза от обединението, тъй като не може да раздаде съвсем 4 милиарда на близки до предходната власт компании за строителство на автомагистрали. Фирми, които до неотдавна пълнеха черни партийни каси и помагаха на едно статукво да се задържи повече от 12 години на власт. Подобни безпринципни сътрудници захвърлят страната в политическа рецесия в тежък за нея и света миг.

Предвид геополитическите проблеми на света, които са последвани от енергийни, финансови и други рецесии, сходни дейности работят единствено и само против интереса на България. Със сигурност неопитните партии в това държавното управление позволиха доста неточности през тези няколко месеца ръководство. Действията на Слави Трифонов обаче не вършат нищо друго, с изключение на да връщат страната в ръцете на олигарсите и статуквото, против които се борихме повече от 12 години.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР