ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Атаката срещу правителство е в пълен ход, но то има има шанс да оцелее

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Илиян Василев, енергиен специалисти и дипломат на Република България в Русия от 2000 до 2006 година:

" Факт е, че предлагането на Кирил Петков да даряваме пари, с цел да доставяме оръжия за Украйна е безразсъден апел от страна на общественик. Още по-нелеп е назидателният звук. Никой не желае да подарява пари за муниции, мъчно това може да бъде благотворителна идея. Програмите на НАТО и Европейски Съюз за въоръжаване на Украйна работят и единственото, което се желае, е да ги изпълняваме. Не желаят да даряваме безплатно.

Но още по-нелепа е реакцията на Борисов с неговата интригантска линия против Българска социалистическа партия и Петков. Да се знае, " Възраждане " е /доказано/ план на Борисов и от там Копейкин получава съществена поддръжка, с цел да дестабилизира държавното управление.

Атаката против Нинова за това, че позволява експорт на оръжие за страните от НАТО. Какво предпочитате - да не изнасяме? Но това значи да излезем от НАТО и Европейски Съюз?!

Май съществено е обезпокоен, че Кирил отива в Киев. Очевидно Зеленски е удовлетворен от Петков, другояче няма да го кани и да го приема. Визита ще има. А Борисов подсмърча извън, в съпротива. И най-важното - няма го в играта.

Интригата е с гласуването в Народното събрание, на което Борисов също държи, с цел да смъкна държавното управление през Нинова.

Да, има и такава догадка. Но не е наложителна. Може да има гласоподаване, само че използването на решението още веднъж е в полето на изпълнителната власт, тъй като Народно събрание не може да иззема непозната власт.

Правителството има късмет да олецее. Напук на Борисов.

Но е значимо Петков да не дава мотиви с сходни " дарете арсенал " глупости.

Между другото да сте чули реакция на дебнещите в засада Борисов и сие на новия пик от надменност на Митрофанова.

Щом Хекимян стартира Андрей Райчев, с цел да ни омайва по тематиката от БТВ и пуска незабавно по-късно филм за Охрид и българската популярност, значи офанзивата против държавно управление е в цялостен ход ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР