ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Белият байрак! Спешить надо!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Зеленски предизвести, че в случай че последните бранители на Мариупол бъдат избити, договаряния за помирение повече няма да има.

Неговите думи значат три неща.

Първо, че героизмът и себеотрицанието на батальона „ Азов “ отпътуват в предишното и второ, че руснаците реализират задачата си, която е да свържат Крим с Донбас.

Третият факт е най-трагичнияг. Той се дължи на омразата на Джо Байдън към Русия и неспособността му да реши кой тъкмо провокира. О-о-о, Русия е агресорът. Путин е нарушител! Руснаците са жестоки. Момент, американците в Ирак, Либия, Сирия, Афганистан – туризма ли развиха? Защо не се вслушаха в думите на Еманюел Макрон за прекъсване на езика на омразата? Че рано или късно би трябвало да се беседва с Путин? Че Русия ще си остане там където е и няма да се реалокира другаде поради Зеленски. Ние сме съседи и сред нас " Китайска стена " няма да има!

Първата причина са самите американци. Те са положителни със сметачните машини, само че в геополиката са нужни други качества. Генералите от Вашингтон пресметнаха, че от 45 милиона украинци, най-малко 10 са способни да стрелят. Че една територия два пъти колкото Франция не може да бъде завладяна и окупирана от руснаците.

На доктрина това е по този начин. Де факто обаче в Тексас и Калифорния, не са чували въобще за един духовник на име Димитър Донски. Той повежда мужиците против монголските окупатори и вилите побеждават ятаганите. Идва ред на японци, турци и китайци – резултатът е същия. Империята се уголемява и стеснява от Сахалин до Аляска и от Крим до Владивосток. В следствие Русия гъмжи от хора с дръпнати очи, само че в множеството случаи те са по-предани към Русия от чистокръвните руснаци.

Екатерина Велика е германка. Сталин е грузинец, Дзержински - поляк, а Лавров – арменец. Французите не не помнят „ Березина “. Руснаците маршируват на „ Шанс Елизе през 1812 година. Германците са разрушени при Сталинград и Червената войска стопира единствено откакто нейните бойци забиват знамето върху покрива на Райхстага. Затова Макрон и Олаф Шолц приказват в един глас и зовът за договаряния преди да е станало късно.

Зеленски обаче " вие на умрело ". Щял да се бие до дъно. За какво е този сценичен подвиг, с цената на една Украйна превърната в пустиня? Приятелите му Борис Джонсън и Джо Байдън няма да го поддържат с нищо друго с изключение на с пари. Европейците ще приютят милиони бежанци, само че бойци в Одеса няма да пратят. Изходът е единствено един. Да се откри някой, който да убеди Зеленски, че единствено „ Белият флаг “ ще избави народа му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР