ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Гномът от бункера упорито ще си въобразява, че може да завладее света

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар във Facebook на Татяна Кристи:

Русия е в безспорна невъзможност, сложила се в нея от кървавия си деспот. Каквото и да предложи Украйна - за Русия е проваляне. На каквото и да се съгласи тя (ако се съгласи), не може нито да се има вяра, нито да се разчита, до момента в който джуджето от бункера е на власт. Русия няма потребен ход, тъй като се сложи в безизходна обстановка, заради тоталната нелепост на кръвожадното си диктаторче. Ако се подписа мир с Украйна въз основата на обещан украински неутралитет и съветските войски се изтеглят с подвити опашки от Украйна, провокациите и локалните спорове, инициирани от Русия, няма да спрат. Няма да спрат и опитите за ликвидиране на Зеленски. Няма да спрат и опитите за дестабилизация на Украйна – с диверсии и купени политици и всевъзможни наемни отпадъци, които са подготвени да се продадат за копейки. Но Украйна твърдо ще върви към европейска интеграция, а гномът от бункера настойчиво ще си фантазира, че може да завладее света. Докато не му сложат усмирителна риза, светът няма да има покой. Путлер е изчистено от човечност зло. Такова не се среща постоянно, само че се появява понякога, с цел да подсети какъв брой би трябвало да се пази демокрацията от тирани. Защото сходни изверги с огромна власт и нуклеарно оръжие са опасност за цялото човечество.

Путлер е към края на живота си. Той даже няма и живот! Защото какъв живот е това да живееш като къртица в бункер и да се криеш от света и даже да нямаш мъжеството да се покажеш пред него с дамата, която с години оплождаш. А вместо това я криеш във вила в Швейцария. Путлер евентуално осъзнава, че наближава края на живота му. Това го прави гневен и непредсказуем и необикновено малоумен. Путлер евентуално знае, че каквото и да направи е жертван. Той е отблъснат от света, ненавиждан, подиграван, мразен и е от ония мерзавци, които могат от завист да пометат всички останали към пропастта към която са се запътили самите те. На изчезващия путин не му пука за никого с изключение на за личното си тъпо битие (или несъщестуване).

Този тиранин ще влезе в учебниците дружно с другия изрод – незначителния австрийски ефрейтор със същите комплекси за непълноценност, който също си играеше на международна доминация, до момента в който не си разцепи черепа. Но съм уверена, че путин е по-страхлив от нацисткия си австрийски аналог и няма да посегне на себе си. Сигурна съм, че в случай че ефрейторът на Третия райх, имаше нуклеарно оръжие не би се поколебал да го употребява. Остава да разберем дали в обкръжението на Путлер са останали хора с малко мозък, които да спрат обезумелия деспот.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР