ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Демилитаризация, денацификация, деукраинизация

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Гледам с интерес видеокадрите с чеченските бойци в Мариупол. Кой си спомня, че единствено преди осемнайсет години Русия имаше сериозен чеченски проблем. Като днешния украински. И даже на олимпиадата в Сочи преди осем години имаше закани, въпреки единствено от емиграцията.

Днес чеченските бойци скандират “Аллаху Акбар! Россия!” И се заканват на всички бандеровци и шайтани. Евразия в деяние.

Мисля, че след 18 години Русия няма да има и украински проблем. В момента към този момент следим деукраинизацията на стотици хиляди хора. Те съпоставят дейностите на киевския режим с тези на съветската войска.

Украинството от ден на ден почва се отъждествява с военни закононарушения против личния народ като днешното в Донецк, с ненавист, геноцид, астрономически обири (Украина от украсть), нахално слугинство на непознати ползи и икономическа съсипия (Украина от руина).

Част от убитите през днешния ден в Донецк цивилни са чакащи на опашка пред банка бежанци от вътрешността на Украйна, сменящи гривни за рубли. Те пътували към Русия. 2,6 млн украинци са се записали онлайн за банкет в Русия. Военното закононарушение в Донецк през днешния ден е отговорът на Киев на вчерашния съветски ракетен удар по лагера край Лвов.

Масивният фалшив, който се лее от остатъчните укро инфо канали и се повтаря от западните радиоточки, от ден на ден се осъзнава от хората като същина освен на военновременната агитация на Киев, само че на украинизма като подобен.

А милиони свидоми украинци бягат на запад и надали в миналото ще се върнат. В Полша са

var width = window.innerWidth || document.documentElement.clientWidth || document.body.clientWidth; window.googletag = window.googletag || {cmd: []}; googletag.cmd.push(function() { googletag.defineSlot(`/401112551/m.fakti_post_2`, [[728, 90], [300, 100], [660, 250], [750, 200], [336, 280], [300, 250], [320, 50], [600, 250], [300, 600], [300, 75], [320, 100], [750, 300]], `div-gpt-ad-1646992589137-0`).addService(googletag.pubads()); googletag.pubads().enableSingleRequest(); googletag.enableServices(); }); googletag.cmd.push(function() { googletag.display(`div-gpt-ad-1646992589137-0`); });

общо 1,5 млн и са 15% от популацията на Варшава. Ще усложнят ситуацията на Европа пред лятното цунами от Близкия изток и Северна Африка от задаващата се хлебна рецесия като в 2010 година

Западната военна взаимност с Киев трае до първия гръм като вчерашния западно от Лвов. Всички оживели западни запалянковци са в Полша. Минал им мерака. Киев публично приключи набирането на непознати наемници.

Западният фалшив, включително на НЙТ, излиза дълги часове след опровергаването му от съветска страна с убийствени детайлности, с трите имена и адреса на участниците, с копия на укро документи с подписи и печати, със фотоси на терен, включително от ГоПро камери на шлемовете на всички РФ бойци и от маса елементарни хора от украинските градове, които публикуват видео и свои наблюдения в действително време, със фотоси от спътници и дронове, с изявления на очевидци и със изчерпателен изчерпателен подтекст.

Руските инфо канали са удивително отворени, не се цензурират, дават необятен набор от отзиви, включително от украинска страна. Просто няма съпоставяне с ученическото почти лепетене на западните корпоративни радиоточки.

Руският език също няма никакво съпоставяне с изкуствената македоно-украинска мова и при свободна конкуренция тя ще изчезне за едно-две генерации.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР