ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Ген. Янев ли е поредният бъдещ бивш партньор на Мая?!

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Часове откакто разгласи готовността си да поеме водачеството на нов политически план, някогашният министър на защитата и длъжностен министър председател Стефан Янев отишъл на среща с Мая Манолова.

Каква политическа слепота̀, каква доверчивост, какъв брой недалновидно, генерале! Манолова с който не се е събрала, него не е предала! Партньорство, хрумвания, съпричастност - всичко е пунта Мая! Тя е най-хубава в пилотирането на ракета-носители, които я изстрелват в публичния хоризонт, след което с острите си токчета ги наритва по лицето, до момента в който прокървят. Досега единствено дуетът Кирил&Асен тя не съумя да прилъже, просто тъй като те са от друга генерация и от друга школа - бизнес, а не партийна школа.

… Депутат от “Има подобен народ” ми описа, че Мая Манолова отишла при Слави Трифонов да му изясни за какво парламентарната група на “Изправи се БГ! Мутри вън!” отхвърли да поддържа проекто-кабинета на първата политическа мощ тогава. Слави предиздвикал телохранителите да я изхвърлят най-безцеремонно.

Е, по този начин е, не всички са джентълмени като Бойко Борисов, който я направи омбудсман, а тя тъпкано му го върна, храчейки всеки ден по него, смятайки, че по този начин ще се върне в Играта.

Ген. Янев ли е следващият предстоящ някогашен сътрудник на Мая?!

Този път ми се коства, че тя ще бъде изиграната, тя ще бъде прелъстената и изоставената.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР