ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Не Русия, а българският народ очаква извинение

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Коментар на Милена ВЪРБАНОВА

РУСИЯ Е ЕДНА БЕНЗИНОСТАНЦИЯ С РАКЕТИ " - тая гаменска безобразна нелепост бе хвърлена в лицето на Русия не от различен, а от " българския министър- ръководител ". С това и ще се запомни неговото " ръководство ". Някаква дамичка с коментар под тези непристойни думи с ахкане бе открила, че " не може да се каже по-кратко и по-точно ".

Потресаващо е падението на такива субекти - хайде, анонимната дамичка не ни интересува, само че какво да кажем за " първия политик на България " в днешния миг? Думите му не могат да обиден Русия, тя стои доста високо над тях, само че те унижават до сълзи България и всички културни персони в нея.

Значи този човек даже не е чувал за Пушкин и Лермонтов, не знае кои са Толстой, Тургенев, Достоевски, Чехов? Никога не е прочел и страница от международната съветска класика, от която са се учили огромните български писатели, в никакъв случай не е видял даже една репродукция на някой от великите съветски художници? А имената на съветските философи не е срещал дори незадълбочено в Интернет. Ужасяващо незнание и липса на обикновено образование.

Докъде си стигнала, клета моя Българийо?

Теб те освободиха не американци, англичани, новозеландци и канадци, а братята руси! Русите посрещнаха с екстаз манифеста на император Александър II за оповестяване на Освободителната Руско-турска война, русите ляха своята кръв по твоите трагични полета и свещени върхове, съветски гробове се отвориха в твоята корав и одобриха братята освободители за безконечни времена в теб. Всеки, който отхвърля тази истина, е лукавец.

Този, който конюнктурно дели руси от украинци и обругава първите, с цел да покаже благоволение към вторите, въобще не изпитва почитание към нито един от тези два приятелски народа. Тяхната история не е от през вчерашния ден и в случай че имаме капка достолепие и респект към тях, би трябвало да оставим без плоски мнения тяхното опълчване в този миг. Български " политици ", в никакъв случай ли няма да деянията обикновен разсъдък и предвидливост?

Не Русия, а българският народ чака опрощение за тези думи.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР