ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Психодесни ли освобождаваха България според Костадинов?

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Лидерът на партия Възраждане господин Костадин Костадинов за следващ път назовава " психодесен " всеки, който е срещу руските монументи. Няма значение с какъв мотив - просто в случай че си срещу съгласно него би трябвало да вървиш в Белене. Щом като всеки, който е срещу препоръките е " психодесен " иска ми се наложи да употребявам термина му, с цел да ме разбере, та:

Скоро след кървавото потушаване на Априлското въстание десетки " психодесни " съветски интелектуалци стартират акция по разгласяването на турските зверства над въстаналите българи. Към тази акция се включва съветската " психодясна " православна черква. Общият им напън убеждава " психодесния " съветски император Александър Втори да разгласи война на Османската Империя. По време на тази война хиляди " психодесни " съветски аристократи и офицери водят близо 185,000 " психодесни " съветски бойци - най-вече набожни селяни, които извоюват, дружно с хиляди наши, български " психодесни " опълченци, свободата на България.

Няколко десетилетия по-късно на международната сцена се появават с Октомврийския Преврат идейните отци на Костадин - болшевиките. Те изтребват " психодясната " съветска православна черква, екзекутират " психодясната " имперска династия, пращат в лагери " психодесните " съветски офицери, аристократи и интелектуалци. Скоро по-късно, през 1930-те, стартират брутална война против селячеството в Русия, така наречен " колективизация ". За двайсет години след Революцията болшевиките са изтребили или заточили съвсем всички класи, които вземат участие в нашето освобождение - съветската имперска династия (внуците на Цар Освободител), съветската православна черква, съветската аристокрация, интелигенция, юнкерството, че даже и необятните маси от православни селяни, върху които се стоварва най-жестокият удар. Онази Русия, която ни освобождава е удавена в кръв и заличена.

Обявилата война на България през 1944-та страна - Съюз на съветските социалистически републики, е страната на този режим. Режимът, изклал освободителите на България. Построените тук монументи след 1944-та са монументи на убийците на нашите освободители.

Та, в случай че да си срещу убийците на нашите освободители те прави " психодесен ", то по тази логичност не са ли такива и самите ни освободители? Със сигурност те също са били съперници на препоръките - на личните си палачи. Как ли гледа през днешния ден, в случай че е на Небесата, починалият Цар Освободител на тези монументи у нас? Паметници на убийците на внуците му и разрушителите на страната, която е обичал? Как гледат светите отци и мъченици на църквата, изклани от болшевиките, на това, че имаме у нас монументи на техните убийци? А офицерите, юнкерите и селяните, дали костите си в България, чиито деца и внуци са изклани след това от гневните, безбожни болшевики? Дали не гледат на нас като на неблагодарници? Дали не се питат за какво са идвали да ни освобождават? И дали не считат самия господин Костадинов за едно неблагодарно л*йно?

Не, нашите освободители не са психодесни поради това, че биха желали да видят свалени паметниците на техните руски палачи. Костадинов е психолевият криптоболшевик, който се прави на " примирител " на нацията досега, в който някой не дръзне да пипа паметниците на идейните му отци. Тогава внезапно желае да праща сънародниците си по концлагери в името паметта на хора от различен народ - хора, които са ни били врагове. Един криптоболшевик, който се прави на православен християнин, до момента в който някой не тръгне да пипа паметниците на тези, които унищожаваха църкви. Който се прави на родолюбец, до момента в който някой не тръгне да пипа паметниците на тези, които изклаха освободителите на България от Турско Робство.

След няколко дни ще честваме Трети Март. Бесните либерали към този момент се оповестиха срещу него, тъй като бил съветски. Логично е и господин Костадинов да го направи, тъй като на него честваме други " психодесни " врагове на болшевиките, които биха били погнусени от руските монументи у нас. Празникът за всички либерали у нас е денят на София Прайд. Празникът на Костадинов и хората като него е 9-ти Септември. Всички останали ще честваме Трети Март, денят, в който означаваме сторенето от Християнска, Имперска Русия - зложелател и на модерните ЛГБТ либерали, и на стърчащите от монументи болшевики, за нашата Свобода.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР