ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Не хапѝ ръката, от която си ял бял хляб

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Колко благо, какъв брой сладко… е да имаш консултантски бизнес. И Асен Василев е имал - преди да стане неофициален министър председател на изменена България. Нали е доста интелигентен! “Той е лъжец, само че е доста умен”, сподели пред БТВ някогашният му съучастник Мортен Лунд, който го съди за машинация в изключително огромни размери.

Научавам, че Асен Василев е имал консултантска компания, която давала скъпоплатени препоръки на “Булгартабак”. На същия този “Булгартабак”, за който вдъхновителите на “Продължаваме промяната”, а преди тях и Иво Прокопиев, твърдяха, че е прикрита благосъстоятелност на Делян Пеевски.

Гръм и мълнии! Как е допустимо?! Що пък да не е. В Harvard нали това ги учат: облагата на първо място.

Вижте деликатно фотографията! Укорителният жест на Делян Пеевски и уплашените погледи на Асен Василев и Кирил Петков. На 4 февруари депутатът от Движение за права и свободи и финансовият министър челно се сблъскаха в пленарна зала по време на абсурда за закона “Магнитски” и има ли той почва у нас.

Дали пък Делян Пеевски не споделя на Асен Василев: “Знам какво направи това лято”?!

Без подозрение, в този миг изражението на див звяр е сменено от погледа на подгонен звяр. Асен Василев е интелигентен, само че какъв брой ли е смел?!

“… по тематиката цигари и тютюнева промишленост най-добре е осведомен колегата на Петков Асен Василев, както и спонсорите на " Продължаваме промяната " и в случай че Кирил Петков понижи спускането по снежните автомагистрали, то сигурно ще разбере това”, съобщи в намерено писмо на 8 февруари Делян Пеевски, който е подал молба в Българска народна банка да се извърши инспекция по изказванията на премиера Кирил Петков за проблеми с банковия заем на " Булгартабак ", даден от ББР.

Движение за права и свободи играят твърдо, когато би трябвало да пазят собствен човек. Последователни са и безмилостни. Мустафа Карадайъ разгласи през днешния ден, че Движението ще изпрати сигнал към прокуратурата против Асен Василев поради назначените от него спомагателни инспекции по проверката на Национална агенция за приходите, която завърши неотдавна безпроблемно за Делян Пеевски. Вчера самодоволната усмивка на Асен Василев се смръ̀зна откакто Йордан Цонев, при разискването на бюджета в Народното събрание, се обърна към него с репликата:”Икономиката, глупако! А не репресии!”

… Българска поговорка: “Не хапѝ ръката, от която си ял бял самун!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР