ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Цял свят гадае какво е в главата на Путин

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Евгений Кънев, икономист и политически анализатор:

" Цял свят гадае какво е в главата на Путин и дали ще стартира война.

Преди ден за първи път той даде конференция по тематиката, която още повече нагнети ситуацията и подвигна поръчките за предстояща атака.

Кои са главните тези в неговото изявление, напълно обърнати към съветските жители?

1. Съединени американски щати се пробват да въвлекат Русия във въоръжен спор с Украйна, който Русия не желае.

Превод: обясняваме на руснаците за какво сме разположили 100,000 войска на границата - военната помощ на Съединени американски щати за Украйна, която е причина ние - с цел да предотвратим офанзива от Украйна - да пращаме войска да пази границите ни.

2. Причината за предстоящата офанзива или провокация на Украйна е желанието на Съединени американски щати да попречат на нашето развиване, като подстрекаването на спор ще е мотивът, който Съединени американски щати и европейските му съдружници търсят да ни наложат твърдите наказания, които разискват.

Превод: Нас няма да ни спре опасността от наказания да защитим отечеството, в противен случай ще покажем, че не ни е боязън от наказания.

3. Готови сме да се ангажираме в още дипломатически дейности, въпреки да настояваме НАТО да се отдръпна като въоръжения, заплашващи Русия до границите през 1997.

Превод: Ние не желаеме война, даже вършим всичко допустимо тя да не се случи, само че ни я постановат.

Поне доколкото мога да тълкувам съветския и някогашния руски жанр на говорене на кремълските водачи - към момента войната в Украйна е първа алтернатива за Русия. Обясняват изчакването на олимпиадата в Китай с старания за дипломатично споразумяване на “заплахата” за Русия ".
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР