ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

С изключването на Кирил Добрев Нинова започна битката за лидерския пост

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Корнелия Нинова с мощен боксов удар против Кирил Добрев, най-довереният на президента Радев член на Централен комитет на Българска социалистическа партия.

Започна подготовката за конгреса на партията и преизбирането на Корнелия Нинова за ръководител, коства ми се. Това разяснява във " Facebook " Соня Колтуклиева.

Един “Козирог” в никакъв случай не трябва да бъде подценяван и предизвикван с нечестни подмолни офанзиви, а цялото президентско войнство много тиня хвърли върху Корнелия Нинова в предизборната акция за изборите 2 в 1, че и преди това…

Корнелия Нинова доста добре знае, че президентът Румен Радев задължѝ Слави Трифонов тя да не бъде подкрепена от “Има подобен народ” за ръководител на 47-то Народно събрание; нямаше да я позволен да стане и вицепремиер/министър на стопанската система, обаче Кирил Петков и Асен Василев бяха принудени да одобряват изискванията ѝ, с цел да получат гласовете на ПГ на “БСП за България” при избора на държавното управление.
Георги Гергов, който беше умишлен от Корнелия Нинова за изключване от Българска социалистическа партия, също по този начин, даде най-хубавото от себе си партията да има невисок резултат на изборите през юли и ноември, тъй че да дискредитира лидерката.

Кирил Добрев не крие принадлежността си към опозицията в управлението на Българска социалистическа партия. От медийните престрелки сред него и Румен Овчаров, стана ясно, че “борбата е безмилостно жестока”.
И ето: на 29-30 декември се привиква неприсъствено съвещание на Националния съвет на Българска социалистическа партия с точка единствена: “Налагане на члена на Народно събрание на Българска социалистическа партия Кирил Николаев Добрев мярката за партийно влияние “Изключване” и преустановяване участието му в Българска социалистическа партия.”

Отговорът на Кирил Добрев във Facebook, 15 минути след моята обява: “Изключването от партията е последното леговище на страха. Затова и постоянно съм бил срещу тази мярка във връзка на други хора. Е, през днешния ден пристигна и моят ред да бъда изключен - анонимно, на автограф, с измислени претекстове, без да бъда изслушан. Няма изненада, това управление толкоз си може…Четвърто потомство съм социалист по сърце, не по партийни решения и никой не може да ми извади участието от сърцето. Оставам предан на моята единствена партия - Българска социалистическа партия.

Останалото няма значение. Всъщност по-важната вест през днешния ден е, че щерка ми навършва 16 години. Ема, поисквам ти да си здрава, борбена и постоянно да казваш това, което мислиш!”
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР