ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Защо Доган дръпна ръчната

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Този коментар може да има и друго заглавие – Защо българските мюсулмани у нас и в Турция през вчерашния ден бяха всеобщо за гъби.

Имам еднопосочен отговор. За първи път в най-новата ни история изборът на президент НЕ зависеше от гласовете на Движение за права и свободи.

Дори сараите да бяха повторили резултата си от вота у нас преди седмица и бяха още веднъж изкарали четири пъти повече гласоподаватели в Турция, Радев още веднъж щеше да завоюва.

В случая се усети егото на почетния ръководител. Той осъзна, че времето му на фактор в българската политика си отива и избра да не бере срама с всеобщ турски избор за човек, който бе съдбоносен да е втори.

Или пък реши да лепне на Радев етикета на незадоволително законен президент, определен с по-ниска изборна интензивност. Много са прави тези наблюдаващи, които вещаят промени по върховете на придвижването. Карадайъ от дълго време е умишлен за пасажер.

Въпросът е, дали измежду пасажерите ще бъде и Делян Пеевски. Като умен човек Доган няма по какъв начин да не си дава сметка, че вталилият се другояче народен представител е във все по-голяма тежест за придвижването. Убеден съм, Сокола ще избута напред млади фрагменти на придвижването. А измежду тях не виждам повече Пеевски и Карадайъ...

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР