ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Властелинът на азиатска Турция иска да назначи българския държавен глава

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Тъй като виждам че сте позадрямали, да ви напомня, че в неделя отново ще гласуваме. Никакво разпределяне! Със или без оставки, всичките партии зад Радев би трябвало незабавно да подредят редиците си и да активизират хората. Да не даваме на ГЕРБ и Движение за права и свободи даже и да сънуват за Дондуков 2.

Изправени сме пред неповторима обстановка в най-новата българска история. За първи път властелинът на азиатска Турция желае да назначи българския държавен глава. С тукашната си етническа партия и с рейсовете пришълци от Капъкуле падишахът в Анкара желае да дефинира българския дневен ред. Да споделя кой да взима мандат за ръководство. Да дефинира сегашното и бъдещето на Родината ни. Ботев и Левски биха станали от гробовете си, в случай че знаят днешните българи какво са склонни да позволен поради безбожничество, безгрижие и безнаказаност. Не ставайте гяури на Аристотел и Ердоган, благи хора...

Подавайки оставка, Нинова продължава да работи против Радев. Да изяснявам ли за какво.

Ясна е новата анти-Радев коалиция.

Изненадващо челно място в нея зае Корнелия Нинова. Злобна женица, интригантка отвред, с накърнено его и подвити крила. Тази личност по този начин и не се помири с обстоятелството, че Румен Радев се еманципира от глупашките ѝ пристрастености. Тук са и нормалните обвинени – мутрите от ГЕРБ и Движение за права и свободи. Те в никакъв случай няма да простят на юмрука на Радев. Юмрукът, който ги прати лани в политическото несъществуване. Тук е и злокобния кукловод от Анкара, азиатския падишах. Очаквайте и някакви други политически мекерета да се качат на черешата.

Оставаме ние, БЪЛГАРИТЕ!

Бел.ред.
Първите по смъртност в света са последни по изборна интензивност.
Ние, българите .
Наистина ли не ни пука по какъв начин ще продължим напред?!
Ще оставим ли твърдите партийни ядра на статуквото и гласовете от прилежаща страна да решат и тези избори?!
Да излезем в неделя и да гласуваме всеобщо!
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР