ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Много са учили новите, но в политиката са пълни аджамии

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Новите може доста да са учили, на в политиката са безспорни аджамии, както се изрази един сътрудник. Единият даже би бил поел отговорността да стане министър председател, от което изявление хем ме напушва на смях, хем ми става тъжно. Защото алтернативата на Борисов и Пеевски за разтрошаване на корупционния модел на ръководство и възобновяване на върховенството на закона стартира да наподобява комично.

Преди години се възмущавахме на Доган, който предизборно, през 2009 година, съобщи, че той разпределя " порциите " в страната, с което вбеси хората и наля вода в мелницата на ГЕРБ. Сега виждаме почти същото, само че в бъдеще време - поръчка на новите по какъв начин щели да дадат общественото министерство на ИБГНИ, тъй като Мая била обществена, а правосъдното на Демократична България, тъй като им било фикс, а транспортното - на приятел, началник на спидиторска компания, тъй като ги разбирал работите. Лозан Панов пък го сложиха основен прокурор.

Отсега диктуват кое и по какъв начин ще става, все едно влизат 121 с 200.

И им се чудя - кой си мислят, че печелят на своя страна с такива прибързани изявления?! Нито е несъмнено, че ИБГНИ ще влязат в Народното събрание (защото са на границата, а Политическа партия смучи и от техния електорат), нито е обезпечено, че Политическа партия ще имат повече от 15%, нито пък че с Демократична България няма да се изпокарат в предизборната акция, тъй като е ясно, че дърпат както от техния електорат, по този начин и от прочувствените гласове на Има Такъв Народ. А и доста от тези, които се двоумят да дали своят вот за Политическа партия, не харесват Демократична България, ИБГНИ, а камо ли занапред да им ги тикат в ръководството с " мост " към Има Такъв Народ.

Политическата неумелост, да не споделям аматьорщина, си споделя думата. Поне да се поучават с някой, който ги чува нещата, тъй като те сигурно не ги.

Най-много да набълбукат и Радев, ракетоносителят им, тъй като на там вървят нещата. И без това и неговата към този момент не е толкоз сигурна, както беше преди месец. Президентският балотаж наподобява все по-възможен.

Бел.ред.
Уважаеми читателю,
14 ноември 2021 година ще е неповторим ден, когато ти ще гласуваш по едно и също време за съответен човек (мажоритарен избор на президент) и за лист от хора (подбрани от и правилни на задкулисието нови депутати).
Усещаш ли разликата?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР