ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

ДБ и ПП толкова са жадни за власт, че много отдалеч им личи

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
" Все още нямам безапелационен отговор на въпроса коя партийна структура е по-самовлюбена, нахална, претенциозна и обладана от фикс идея за великолепие - Демократична България или Политическа партия. Тези с п-тата толкоз са се повярвали, че към този момент и постове раздават. Това издава всичко друго, само че не и съществуване на висок разсъдък. Да не приказваме, че не е и изключително честно:) ". Това написа в обществената мрежа журналистът Петър Волин като коментар към обява, съгласно която от " Продължаваме промяната " към този момент били раздали три министерски кресла.
" А другояче напълно естествено е тези две обединения да се коалират. Лика-прилика са си. Толкова са жадни за власт, че доста отдалеко им проличава. Това също не издава положително политическо образование. Добре е да се въздържат. Поне за пред света ",

Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР