ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Макрон свири края на междучасието

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Еманюел Макрон свири края на междучасието. От 15 септември всички държавни чиновници, които имат контакт с заболели, с деца и възпитаници и не са имунизирани, ще бъдат уволнявани. Това са детски учителки, професори, медицински служащи, пожарникари и други Френският президент се оказа извънредно толерантен, повече от една година, през която убеди 80% от французите да се имунизират и снабдят със " Санитарен пропуск ".

Двайсетте %, които отхвърлят инжекциите, могат елементарно да извърнат статистиката с главата надолу. Пред задаващата се нова вълна " Ковид ", всеки общественик е задължен да покаже увереност, даже и с цената на спад на известността си. P.S. Понеже множеството от мненията са негативни към френският президент, ще прибавя още няколко обстоятелства. В момента Франция излиза от здравната и обществена рецесия най-успешно от страните в евросъюза. 80% от популацията е имунизирано. От началото на пандемията Еманюел Макрон съобщи: " Ще поддържаме стопанската система до колкото е належащо ".

Този период завършва на края на месеца. През цялото това време, 85% от заплатите на всички служащи, чиновници и шефове бяха обезпечени. Голяма част от оборота на предприятията, бе стихотворец от страната. Не бяха редки случаите, в които някои хора и компании печелеха повече от времето на същинска интензивност. Тази голяма финансова инжекция разреши на Франция да планува към края на годината 7% напредък. Това не значи, че 100% от французите утвърждават дейностите на президента. Всяка събота към 200 000 от тях показват недоволството си. Този брой анархисти, комунисти и " жълти жилетки " обаче е малцинство, спрямо 67 милионна Франция. За страдание заради липса на същинска информация и съответната педагогика от страна на ръководещите, българското общество със скромните 20% имунизирани навлиза слепешком в новата вълна " Ковид " с непредвидими последици.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР