ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Обединени ДБ и ИБГНИ могат да отвеят както ГЕРБ, така ИТН, за БСП да не говорим

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Защо ли си мисля, че в случай че в името на огромната цел Демократична България и ИБГНИ излязат с общи листи (по маджарски, истанбулски и така нататък модел), при трети парламентарни избори, ще отвеят както ГЕРБ, по този начин и Има Такъв Народ, за Българска социалистическа партия да не приказваме. И без това държавно управление, формирано след избори наесен, също ще е с стеснен времеви обсег. Така че компромисът може да бъде предпазен по-лесно пред членовете и симпатизантите на двете обединения.

Да, в Демократична България към момента има мощни настроения против Мая Манолова и нейното минало, само че пък в последно време Христо Иванов приказва като че ли в един глас с нея. Да, в ИБГНИ не одобряват менторския звук на Демократична България, само че пък имат необятен терен на взаимоотношение между тях - против Гешев, Цацаров, спецпрокуратурата и спецсъда и така нататък

Ако двете партии на митинга не престават да поумняват за изгодите от взаимоотношението посред им, развръзката ще бъде повече от позитивна.

Време е!

Бел.ред.
2.5 млн. българи мажоритарни избори в два тура за Народно събрание, само че политиците отхвърлят да го изпълнят.
Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР