ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Турският писател Азис Несин: „Ислямското варварство е заложено в Корана!”

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Фундаменталистите, които тормозят християнска Европа, не са по-различни от събратята си, умишлено запалили преди 30 години хотел „ Мадъмак “ в град Сивас. Там изгоряха живи 35 души – част от цвета на турската интелигенция. От пожара по знамение съумя да се избави известният публицист, познатият и превеждан и у нас, Азис Несин, чиято обвинителна тирада пред състав на Главната прокуратура в Атина и през днешния ден е настояща. Ето част от нея:

„ Обвинявам всички наши държавни управления, споделя той, които си затваряха очите или насърчаваха фанатизма даже със законови правила – сякаш в името на демокрацията. Средновековното ислямско безчовечие в Сивас не е нито първото, нито ще бъде последното му проявяване в страната. Истинските виновници за това са тези, които заемат основни позиции във властта и под маската на „ бранители на демокрацията “ зареждат това гниещо мочурище – то създава диви същества с бради и чалми, те крещяха в буйство пред горящия хотел: „ Искаме Шериат! “ и „ Съд за неверниците!…
Шериатът на всички места е еднакъв, идентични са неговите правила и заповеди за рязане на ръце и езици, ликвидиране с камъни на погрешната брачна половинка. Това са канони, извлечени от Корана, и всевъзможни обещания за „ намаляване, хуманизиране и демократизиране “ на исляма са нелепости, лъжливи и неприложими басни… Докато приказвам тук пред вас, виждам по какъв начин продължава настъплението на Шериата, който все по-смело оголва зъби и вади нокти, ръмжи и дебне новата си плячка. Жалко за Турция и нейния народ! Гледам на бъдещето със боязън и страдание, чакат ни доста тежки дни при днешните трендове и действителности. Опасността хлопа на вратите ни и споделя на всеослушание: “ Аз съм Шериатът, пристигам, бъдете подготвени! “…

Неоосманистите от Турция мечтаят за нов поход към Балканите

Турските хакери употребяват провокативно и фотоси с облика на Баязид Йълдъръм - завоевателят на България.

Истината, за която към този момент приказват някои български политици и публицисти, очевидно смущава спокойствието на всякакви туркофили и врагове на християнството – не инцидентно към този момент няколко пъти те влизат в Интернет, сипейки невъздържани закани и обиди към България и българския народ. Тук публикуваме единствено няколко от гневните им „ послания “, зад които прозира башибозушкият нрав на техните създатели:
- „ Скоро отново ще ви владеем, 500 години са ви малко! “
- „ Турчин да се назовавам е горделивост за мен! “
- „ Вън гяурите от Родопите, да живее Турция! “
- „ Добре пристигнали в Кърджали! Заповядайте на турския локум! Един ден тук ще е независима страна и българите ще идвате с виза “.
- „ Турските командоси, до момента в който спите, ще ви изколят като свинете “.
- „ Гяурите- под ножа, а дамите им – в харемите! “
- “ Скоро Балканите отново ще бъдат наши, чакайте ни! “…

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР