ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Арман Бабикян дължи ясно обяснение за тази снимка

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
В последните 24 часа в общественото пространство - обществените мрежи и няколко гербаджийски така наречен медии, се разяснява фотографията, която виждате при заглавието. На нея се виждат лица, които поразително доста наподобяват на Арман Бабикян, пиар специалист и претендент за депутат от " Изправи се! Мутри вън! ", и Камен Костадинов, знаков кадър на Движение за права и свободи.

Неоспоримо е, че въпросът се раздухва от прогербаджийски " медии " и рупори, също и от хора, които не симпатизират на представителите на Отровното трио, А пък в това, че се случва няколко дни преди изборите в хода на акция, също няма случайност. Само че досегашните пояснения на Арман Бабикян не са ясни и безапелационни. И това е проблем.

Той в качеството си на политик, и то най-много на подобен от групировка, която се обявява като такава на смяната и изразяваща гласа на митинга в това число против неналичието на морал и бистрота в българската политика, би трябвало не да иронизира опита за компрометиране, а да каже, в случай че той е на фотографията, по кое време е била направена тя и какъв е бил предметът на срещата му с Камен Костадинов, в случай че е имало и такава.

Важно е да се означи, че няма никакво значение по кое време се е случила, в случай че е реалност.

Това, че познаваш някого от 30 години, както господин Бабикян споделя в едно от видеата си за Костадинов, не трансформира обстоятелството, че последният е мощно асоцииран с партията на злото в политиката у нас - Движение за права и свободи (пък и с този Футболен съюз, който докара футбола ни до това дередже). На същия принцип Владислав Горанов можеше да оправдае фотографията си с Делян Пеевски отпреди няколко години - т.е. познават се от години и няма проблем да се виждат. Е, да, но множеството хора смятаха, че не е добре да имаш обща фотография с Пеевски и Горанов си търпеше негативите от това (не че се засрами, но нали желаеме нещо друго?!). На мнение съм, че не е добре да имаш обща фотография и с Камен Костадинов, и с който и да е различен представител - сегашен или прясно някогашен на Движението за права и свободи. Партия, която е много надалеч от наличието на името си.

Дано в последния ден от акцията, който е на следващия ден, господин Бабикян извърши високия политически стандарт, за който евентуално и той е бил стимулиран да бъде на улицата месеци наред, а след и това да се кандидатира за депутат, и да разнищи разразилия се проблем.

Бел.ред.
Хората имат вяра, че новият парламент ще отбрани мажоритарните избори.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР