ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

Не изневерявайте по време на пандемия

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Това е апелът, който Борис Джонсън насочи към министрите си, минути откакто скандалният вестник The Sun разгласява фотография на министъра на опазването на здравето Мат Ханкокс да се целува със секретарката си - красивата брюнетка Джина Коланджело. Министърът бе стремително заменен, а ориста на Джина още не е известна. Ханкокс е женен и има три деца. Джина също е фамилна и е майка на две деца. Приятели на двамата " грешници " се пробват да омаловажат абсурда, обяснявайки, че не е толкоз наказуемо да не криеш възприятията си, колкото времето, по което фотографията е снимана.

За злощастие фотографът ги е " засякъл " през март 2020 година, когато пандемията беше в стихията си и драконови ограничения забраняваха на англичаните да имат контакти между тях. В това отношение министерството на опазването на здравето и целият му личен състав отпред с министъра са били длъжни да се въздържат от прояви на усеща и то на обществени места!

Скандалът с идилията сред Мат и Джина не е нито първият нито последният, който подвига тиражите на " Жълтите вестници " в кралството. Журналистите наблюдават всяка стъпка на политиците и техните фамилии. Понякога даже заплащат на чистачките на министерските кабинети, с цел да им доставят кошчетата с отпадък. Така един министър бе хванат да заявява вечеря с любовницата като длъжностен разход. Друг пък приспаднал покупки за храна на кучето си.

Министърката на вътрешните работи Жаки Смит се оказа в центъра на абсурда " Жакигейт ". Горката жена бе хваната с фактура от 72 евра, изхарчени за порно касети. Тя изиска опрощение от данъкоплатците в дълго изявление пред вестник Deily Express, като изясни на читателите, че гледала филмите след работа в компанията на брачна половинка си.

По отношение на разноските на политиците, французите, първоначално, наподобяват доста по-широко скроени. Всеки народен представител да вземем за пример разполага с месечен бюджет от 10 хиляди евра. Той може да ги разпредели сред две или три секретарки. Начинът, по който ги харчи, видимо зависи единствено и само от него. Напрактика, това предписание се оказа единствено на хартия. Франсоа Фийон - претендент президент с повече от 20 точки преднина го изпита върху себе си. Журналистите откриха, че брачната половинка му - англичанка е дала преди време изявление на британската преса. В него госпожа Фийон, която е майка на четири деца, споделя, че получава пари от бюджета на мъжа си - народен представител, без да работи!

Впоследствие злощастният претендент президент бе измамен под правосъдна отговорност, сбогува се вечно с политиката и отпред на Франция застана непознатият никому Еманюел Макрон.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР