ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за

...
ФАКТИ публикува мнения с широк спектър от гледни точки, за
Коментари Харесай

България не обича, но изнасилва децата си....

ФАКТИ разгласява отзиви с необятен набор от гледни точки, с цел да предизвиква градивни диспути.
Може би ще се роди българският Виктор Юго, с цел да опише за момиченцето от тазсутрешните вести. Ще опише по този начин ужасната гибел на една седемгодишна българска Козет, изнасилена и убита в къща на края на Самоковско село, че ще ни се прииска да променим света позволил това в този момент, незабавно! Това разяснява във " Facebook " Юлияна Методиева...

Детето било захвърлено в долап, като непотребна кукла, или употребена движимост. Възможно е младият палач, неук и ничии, обитаващ дома си с експанзия и неконтролирани хормони, както свидетелстват съселяните му, да се е опитал да укрие следите си от злокобното действие. Възможно е също по този начин да не е той, нейният братовчед, а да е инцидентно преминаващ през селото сериен палач. Могат да се измислят всевъзможни хипотези, тъй като 16 годишният не е още публично обвинен. Все още. Засега сме лице в лице с убийствената решителност на обстоятелството на момичешкото ликвидиране.

Две млади същества, затворени в грозно от самотата детство, са просто престъпен щрих за един юнски ден! Да, в случай че Виктор Юго би бил българин щеше опише безименните старци от това село, които в никакъв случай не са обичали момиченцето и грижата за него е планинска абстракция. То за това и си потегли прибързано от света и се запъти след страшната болежка от насилието към детския парадайс. Несретата на седемгодишното му битие е приключило в кръв и крясъци. Фактическият смут остава за нас, чакащите новия Юго.

*Заглавието е на ФАКТИ
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР